Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

82 внутрішньо переміщені особи отримають соціальних виплат за рішенням Печерської РДА

 

Сьогодні, 21 листопада, у Печерській райдержадміністрації членами комісії з питань призначення або відновлення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 85 заяв подані громадянами.

Після розгляду справ, комісією прийнято позитивне рішення про призначення соціальних виплат 82 громадянам та припинити щомісячну адресну допомогу 3 особам.

Так, управлінню праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації рекомендовано призначити соціальні виплати 82 внутрішньо переміщеним особам.

Довідково:

За детальною інформацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації, за тел.: (044) 254 20 99, (044) 280 00 29.

Всі рішення комісії щодо призначення/відновлення соціальних, страхових, пенсійних виплат та щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг приймаються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам».

Перейти до спискуВерсiя для друку