Головна  →  Анонси  →  22 жовтня 2019

На Печерську відбудеться фестиваль творчості для дітей з інвалідністю «Барви надії»

 

25 жовтня 2019 року Печерський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводить щорічний фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Барви надії».

 Фестиваль проводиться за ініціативи та підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.  У заході візьмуть участь понад 100 дітей та молоді з інвалідністю віком від 6 до 35 років.

 Учасники представлять свою творчість у таких номінаціях: вокально-хоровий жанр, авторська поезія та проза, образотворче мистецтво, виконавче мистецтво, хореографічний жанр, інструментальний жанр, сімейна номінація та багато іншого.

Програма фестивалю:

15.00 – 16.00  – майстер-класи, виставка творчих робіт учасників;

16.00 – 17.30 – концерт;

17.30 – 18.00 –  нагородження учасників та переможців фестивалю.

 Місце проведення: Центр художньої та технічної творчості «Печерськ»  (вул. Московська, 3).

 Довідково:

 Метою проведення фестивалю є підтримка та розвиток творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, визнання їх успіхів та інтеграція в суспільство, популяризація ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей.

Партнери фестивалю – Академічний ансамбль пісні і танцю Національної гвардії України, ТОВ «Ферреро Україна», ТОВ «АІС груп», Торговий дім «Радуга Трейд», ТМ «Київський пряник», Компанія «Камелія-К», ТОВ «Корал М», громадська організація «Інтегрум», Лілія Олійник.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку