Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2019

Тайм-менеджмент для кожного: держслужбовці отримали практичні рекомендації із оптимізації часу

 

17 жовтня 2019 року, для працівників Печерської райдержадміністрації відбувся другий тренінг в рамках соціального проєкту «Освітній Хаб міста Києва – територія нових можливостей для кожного».

 Реалізовує соціальний проєкт та проводить тренінги для працівників Печерської райдержадміністрації комунальне некомерційне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Освітня агенція міста Києва».

 Мета проєкту – забезпечити в Україні реалізацію концепції «Навчання Протягом Життя» на рівні міста, який дасть можливість покращити власні навики, а саме: позитивної комунікації, емоційного інтелекту, вміння працювати в команді, стресостійкості, тайм-менеджменту, управління людьми та проєктами тощо.

 Нагадаємо,  для співробітників Печерської райдержадміністрації проведуть цикл тренінгів, який складається із чотирьох занять. Перший тренінг відбувся 10 жовтня 2019 року.

 Сьогодні, для присутніх проведено тренінг на тему: «Персональна ефективність», під час якого розглянули такі питання:

 - що робити, коли багато справ і мало часу? Техніка із розстановки пріоритетів;

 - тайм-менеджмент для кожного. Практичні рекомендації із оптимізації власного часу.

Наприкінці тренінгу, присутні мали можливість поставити запитання лектору та отримати вичерпні відповіді.

Довідково:

Ознайомитись із соціальним проєктом «Освітній Хаб міста Києва – територія нових можливостей для кожного» можна за посиланням: https://eduhub.in.ua/

 

Перейти до спискуВерсiя для друку