Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2019

З нагоди Дня захисника України підопічні Територіального центру відвідали сучасний Музей становлення української нації

 

З нагоди відзначення Дня захисника України, підопічні Територіального центру соціального обслуговування Печерського району м. Києва відвідали Музей становлення української нації.

Інноваційний історичний музей відкрився нещодавно та відразу зайняв почесне місце в культурному житті киян та гостей міста, адже завдяки сучасним інноваційним технологіям та мультимедійним проєкціям відвідувачі знайомляться з багатовіковою історією української нації.

До створення цього незвичайного музею долучилося 37 вчених, 40 наукових організацій, 53 музеї та багато культурно-громадських організацій з усієї України, що дало змогу вивести музей на національний рівень.

Підопічним представили 25 сюжетних композицій, кожну з яких супроводжувало інтерактивне аудіо та відеоряд, що поєднується зі спецефектами та запахами. Це дало змогу відчути атмосферу кожної з представлених епох – від Трипілля до сучасності.

Також відвідувачі ознайомились зі 100 дуже реалістичними фігурами видатних українців, від княгині Ольги до наших сучасників. Зовнішній вигляд представлених діячів, їх вік та одяг відповідають події, показаній в сюжетній композиції або в період найбільшого піднесення.

Діяльність музею направлена на виховання поваги до української нації та популяризацію української історії за допомогою сучасних надбань.

Підопічні Територіального центру по-новому поглянули на історію становлення української нації.

Перейти до спискуВерсiя для друку