Головна  →  Анонси  →  2 жовтня 2019

3 жовтня відбудеться виїзний прес-брифінг «Як киянам відновити вкрадений будинковий лічильник та оснастити будинок охоронною сигналізацією?»

3 жовтня об 11:00 у житловому будинку на вулиці Данькевича,7-А відновлять роботу вкраденого будинкового теплового лічильника зі встановленням охоронної системи, щоб унеможливити крадіжку в подальшому.

Нагадаємо, що наявність теплового лічильника дає змогу сплачувати за реально спожите тепло, що є особливо вигідним у теплі місяці опалювального сезону – жовтень, листопад, квітень.

Після встановлення планується прес-брифінг заступника голови КМДА Петра Пантелеєва та директора структурного підрозділу «Енергозбут» теплопостачального підприємства «Київтеплоенерго» Костянтина Лопатіна. Спікери дадуть відповіді на запитання: хто має встановлювати теплолічильники і чиїм коштом, як вберегти теплові лічильники від крадіжок, які кроки мають зробити мешканці, щоб відремонтувати лічильник тощо.   

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Контактна особа на місці: Грамотна Юлія, 096 379 2772.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку