Головна  →  Новини  →  19 вересня 2019

«Київ-столиця діалогу» на Печерську проведено форум організацій громадянського суспільства

19 вересня 2019 року у готелі «Русь» відбувся форум організацій громадянського суспільства «Київ-столиці діалогу», за участі Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Печерської райдержадміністрації, Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) та Печерської райдержадміністрації і інститутутів громадянського суспільства. Фотозвіт

На початку форуму з вітальним словом звернувся директор Департаменту суспільних комунікацій виконавчого орану Київської міської ради (КМДА) Роман Лелюк, який привітав учасників форуму і побажав напрацювати єдину концепцію розвитку Печерського району, з метою реалізації спільних ідей та проєктів.

Також активної життєвої позиції та напрацювань моделі ефективної комунікації між громадою та представниками органів державної влади в прийнятті управлінських рішень -побажала начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації Олена Григор’єва.

Під час проведення форуму організацій громадянського суспільства та представників органів державної влади розглянули питання: забезпечення норм і принципів міжнародного права у рівності і недискримінації для людей з інвалідністю, за участі радника міністра соціальної політики Оксани Жонович.

Крім того, основною дискусією заходу стало обговорення проблемних питань Печерського району міста Києва, а саме: житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури, культурної спадщини та інше.

Також під час форуму відбулась секція-практикум на тему: «Розвиток нашого району» під час якої всі присутні мали змогу обговорити питання життєдіяльності Печерського району міста Києва та отримати змістовні відповіді на них.

Зокрема під час заходу діяла виставка-ярмарка успішних практик організацій громадянського суспільства від громадських організацій «Золотий вік України», «Українські родини», Печерської районної організації Товариства Червоного Хреста України м. Києва, управління (центру) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації, патрульної поліції міста Києва та центру безоплатної правової допомоги.

Довідково:

Метою форуму є активізація і залучення громадськості у вирішенні питань районного значення та формуванні місцевих політик, розробки моделі ефективної комунікації.

Перейти до спискуВерсiя для друку