Головна  →  Новини  →  18 вересня 2019

20 вересня в Києві відбудеться фінал Конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone

Цієї п’ятниці, 20 вересня, у Києві відбудеться фінал п’ятого міжнародного Конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone.

Фінал конкурсу – це третій етап змагання, де переможці кастингу продемонструють міжнародному журі свої навчальні колекції з шести луків. За інформацією організаторів, представників ГО «Нью Фешн Зон», цього року свої роботи презентували дизайнери з 17 країн: України, Казахстану, Узбекистану, Молдови, Німеччини, Данії, Польщі, Китаю, Чехії, Грузії та інших. У цілому надійшло 698 заявок з усіх регіонів нашої країни та з-за кордону.

Під час фіналу також пройде форум «Україна – конкурентоспроможний гравець на світовому ринку Арраrеl&Textile». Cпікepи форуму – лідери fashiоn індустрії, великі українські підприємства легкої промисловості – поділяться успішніми кейсами, реальним досвідом виходу і роботи на міжнародному ринку, прикладами масштабування бренду і роботи з міжнародними байерами.

Зокрема, пройде майстер-клас зі зростання продуктивності та ефективності для компаній легкої промисловості від топ-менеджерів великої німецької компанії TRIGON SЕLЕСТ. Крім того, представлять міжнародну програму сертифікації та просування постачальників одягу.

Міжнародному Конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone вже 5 років. За цей час участь у ньому взяло 3000 конкурсантів і показано 320 колекцій. Подія зібрала 200 fashion експертів та 100 партнерів. Конкурс є центром розвитку молодих дизайнерів і дає можливість новим учасникам обмінятися досвідом, набути необхідних знань і продемонструвати своє бачення українським і зарубіжним експертам у сфері моди.

Місце проведення: вул. Набережно-Лугова, 8, «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив».

Акредитація представників ЗМІ – за посиланням.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку