Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

Підопічні Територіального центру відвідали виставку квітів у Печерському ландшафтному парку


Сьогодні, 23 серпня, підопічні Територіального центру соціального обслуговування Печерського району м. Києва з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ої річниці незалежності України відвідали виставку квітів у Печерському ландшафтному парку «Співоче поле». Фотозвіт

Незалежність  України – це заслуга усього народу, багатьох поколінь українців.

Щорічно 24 серпня відзначають День незалежності України, а з 2004 року напередодні, 23 серпня святкують День Державного Прапора України. В ці дні у всій країні відбуваються урочистості та виставки, святкові концерти та різноманітні заходи.

Також у Печерському ландшафтному парку проводиться міська виставка квітів, її відвідування є традицією для багатьох киян.

Підопічні Територіального центру не залишились осторонь і з радістю прогулялися черговою виставкою, яка цього разу присвячена відомим у світі спортсменам-українцям: братам-боксерам Кличко, футболістам Андрію Шевченко та Валерію Лобановському, легкоатлету Сергію Бубці та тяжкоатлету Леоніду Жаботинському, гімнастам Ганні Безсоновій та Олегу Верняєву, фехтувальниція Ользі Харлан, фігуристці Оксані Баюл, плавчині Яні Клочковій та шахісту Руслану Пономарьову.

Кожна з представлених квіткових композицій має елементи спортивного інвентарю і представляє окремий вид спорту за допомогою асоціацій, зримих образів та висловів спортсменів.

Перейти до спискуВерсiя для друку