Головна  →  Анонси  →  3 жовтня 2013

План районних заходів із відзначення 70-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників

ЗАТВЕРДЖЕНО
 
Розпорядження Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації

 

 

№ з/п

Зміст заходів

Термін виконання

 

1

Проводити планову диспансеризацію ветеранів Великої Вітчизняної війни.

На базі госпіталю «Печерський» здійснювати лікування та оздоровлення ветеранів району.

постійно

2

Під час амбулаторного лікування здійснювати відповідно до чинного законодавства медикаментозне забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни та осіб, які прирівняні до них.

Проводити безкоштовне позачергове зубопротезування ветеранів війни.

постійно

3

Забезпечити участь ветеранів, представників громадськості та молоді району у Ритуалі пам'яті з урочистим покладанням квітів:

- до могили Невідомого солдата;

- до могили воїнів на Звіринецькому кладовищі, пам’ятника генералу армії М.Ватутіну.

 

28.10.2013

05.11.2013

 

4

Організувати привітання зі святом ветеранів, які перебувають на лікуванні в госпіталі «Печерський», з врученням святкових наборів.

31.10.2013

5

Організувати проведення для ветеранів війни святкового концерту «Слава визволителям!» за участю дитячо-юнацьких творчих колективів Київського міського палацу дітей та юнацтва в приміщенні концертного залу палацу.

03.11.2013

6

Організувати проведення у клубах за місцем проживання:

- конкурсів малюнків «Біля вічного вогню», «Пам’ять у наших серцях»;

- вечорів-зустрічей «На рубежі землі своєї»;

- уроків мужності «Той подвиг сяє зорецвітом»;

- оформлення інформаційних куточків «Військове минуле рідного краю».

04.11.2013-

  10.11.2013

 

 

7

Організувати привітання на дому учасників визволення міста Києва від фашистських загарбників, які перебувають на обліку у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва.

04.11.2013

8

Організувати проведення вечору спогадів, присвяченого  70-й річниці визволення м. Києва від фашистських загарбників, для ветеранів-підопічних Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва.

05.11.2013

9

Організувати святковий концерт для ветеранів-підопічних Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва.

07.11.2013

10

Організувати проведення святкових і тематичних засідань клубів ветеранів війни та праці «Фронтовичка» і «Ленінградець» Центру художньої та технічної творчості «Печерськ».

 

жовтень-листопад

2013 р.

11

Організувати проведення у вищих навчальних закладах району циклу лекцій та бесід з історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років за участю Ради організації ветеранів Печерського району; науково-практичних конференцій, семінарів, засідань за «круглим столом» у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації НТУУ "КПІ", Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації НТУУ "КПІ".

вересень-листопад

2013 р.

12

Забезпечити проведення тематичних заходів у навчальних закладах району: уроків пам’яті, лекцій, бесід, конференцій з історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років за участю ветеранів війни, святкових концертів, виступів кращих дитячих художніх колективів перед ветеранами війни, виставок-конкурсів плакатів, малюнків, випуск шкільних газет, вручення  вітальних листівок тощо.

листопад

2013 р.

13

Створити та оновити в навчальних закладах, шкільних музеях Бойової Слави, бібліотеках виставок та експозицій, присвячених пам’ятним датам Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Проводити пошукову роботу на базі музеїв при навчальних закладах району.

протягом навчального року

 

14

Організувати походи учнівської молоді району місцями бойової слави, лінії оборони міста-героя Києва в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 р.р.; культпоходи до кінотеатрів для перегляду художніх та документальних фільмів про Велику Вітчизняну війну 1941-1945 років.

протягом навчального року

 

15

Організувати проведення в бібліотеках Централізованої бібліотечної системи Печерського району комплексу тематичних  заходів  «Героїчний наш Київ – вічна легенда Дніпра!»: книжково-ілюстрованих виставок та полиць, літературних годин, уроків пам’яті, бесід з читачами, зустрічей з ветеранами війни.

жовтень-листопад

2013 р.

16

Організувати тематичні екскурсії та лекторії у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років».

протягом

2013 р.

17

Організувати концертні виступи аматорських ветеранських творчих колективів району у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України, Київському військовому ліцеї ім. І.Богуна, Центральному військовому шпиталі МО України, Київському міському палаці ветеранів, військових частинах Київського гарнізону.

жовтень-листопад

2013 р.

18

Організувати благодійний показ вистав для ветеранів та пенсіонерів у Театрі пластичної драми на Печерську з використанням вільних місць у залі театру.

 

жовтень-листопад

2013 р.

19

Організувати в навчальних закладах району роботу загонів милосердя та волонтерських загонів для надання школярами посильної допомоги людям похилого віку, інвалідам, одиноким непрацездатним громадянам та ветеранам війни.

постійно

20

Забезпечити упорядження  та підтримання у належному стані могил воїнів, загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, на Звіринецькому кладовищі, у парку Вічної Слави, території по вул. Грушевського.

жовтень-листопад

2013 р.

21

У місцях проведення заходів, пов’язаниз із відзначенням 70-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників, забезпечити:

- охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху;

- медичне супроводження та належний санітарний стан.

жовтень-листопад

2013 р.

22

Забезпечити участь ветеранів району у міських заходах, присвячених 70-й річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників.

жовтень-листопад

2013 р.

23

Висвітлення на офіційному веб-сайті Печерської райдержадміністрації, сайтах закладів освіти інформації про проведення заходів, присвячених 70-й річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників.

жовтень-листопад

2013 р.

Перейти до спискуВерсiя для друку