КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2019

На Співочому полі відбудеться фестиваль духовної християнської музики та співу


28 липня 2019 року з 15:00 до 19:00 на сцені культурно-мистецькому комплексу «Співоче поле» (вул. Лаврська, 41) відбудеться фестиваль духовної християнської музики та співу.

З нагоди святкування річниці хрещення Київської Русі-України Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень  організовує масштабний культурно-мистецький проект «Духовне проміння».

Захід має на меті донести до громадськості  християнські традиції в історії розвитку українського суспільства – спадкоємність тисячолітньої історії України, неподільність українського народу, його єдність навколо ідеї сильної держави і віри, соборність усіх українців і всіх українських земель навколо рідної державної і духовної столиці – Києва.

Відвідувачі заходу зможуть насолодитися виступами зі сцени хорових колективів та солістів різних конфесій, муніципальних та аматорських колективів. Відвідати тематичну виставку-ярмарок та майстер-класи для різновікової категорії учасників дійства з видатними майстрами образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (одяг часів Київської Русі, витинанки-іконки та ангели, декупаж на біблійну тематику, розпис, вишивка бісером ікон, а також взяти участь у квестах та інтерактивних іграх духовно-патріотичного спрямування.

Для сімей з дітьми буде облаштована відпочинкова зона з аніматорами та багато інших активностей.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.