Головна  →  Новини  →  24 червня 2019

«Всі школи Печерського району впродовж 2-х років мають перейти на систему мультипрофільного харчування», - Сергій Мартинчук

Про це сьогодні, 24 червня, зазначив голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук під час проведення апаратної наради. Фотозвіт

Мультипрофільне харчування учнів 1-4 класів – здійснюється за принципом «шведського столу», що надає дітям можливість спробувати різні страви.

Вперше Даний проект реалізовано в Україні Печерським районом міста Києва, комунальним підприємством «Шкільне».

«У Печерському районі міста Києва вже функціонує п’ять шкільних їдалень, де запроваджена дана система харчування, що дозволяє значно покращити рівень його якості. Тому, впродовж 2-х років, ми маємо запустити таке харчування у всіх школах району», - Сергій Мартинчук.

Крім того, очільником району підіймалися питання щодо проведення роз’яснювальної роботи для громадян Печерського району міста Києва щодо Монетизації субсидій та отримання житлових субсидій у грошовій формі.

Також, Сергій Мартинчук наголосив тримати на постійному контролі стан проведення ремонтних робіт з асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів.

На початку апаратної наради привітав колектив з нагоди Дня державної служби України та вручив Подяками працівників райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток Печерського району, сумлінне виконання службових обов’язків, старанність та ініціативу, самовідданість і високий професіоналізм.

 

Наприкінці наради Сергій Мартинчук доручив тримати на контролі стан справ з порушених питань та побажав всім присутнім гарного робочого дня.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку