Головна  →  Анонси  →  19 червня 2019

АНОНС! 20.06.2019 на Печерську пройдуть штабні навчання з цивільного захисту

20 червня 2019 року відбудуться командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Печерської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту, на тему: «Дії органів управління цивільного захисту міського району щодо виконання завдань у зв’язку з аварією на автомобільному транспорті».

У заході візьмуть участь: керівництво Печерської райдержадміністрації, управління з питань цивільного захисту КМДА, центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, головне управління ДСНС України у м. Києві, комунальна аварійно-рятувальна служба «Київська служба порятунку», головне управління Національної поліції України у м. Києві, КК «Київавтодор» та структурні підрозділи і комунальні підприємства Печерської райдержадміністрації.

Так, відповідно до легенди навчань, за повідомлення стало відомо, що на розі вулиць Промислова та Камишинська відбулась аварія паливозаправника та легкового автомобіля, внаслідок чого заблокувало рух транспорту та пішоходів по вулиці.

Початок навчань: 09:45.

Місце проведення: на розі вулиць Промислова та Камишинська.

Акредитація ЗМІ, за телефоном: 067-177-01-71, (044) 280-16-40 Гліб Малич. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку