Головна  →  Новини  →  14 червня 2019

Міжнародний фестиваль електронної музики «Острів» на Трухановому острові збере понад 50 артистів із різних країн світу

15-17 червня на Трухановому острові триватиме Міжнародний фестиваль електронної музики «Острів», який відбудеться вже усьоме. Ініціатором проведення заходу виступило ТОВ «ФІШ КЕН ФЛАЙ». Підписано розпорядження Київської міської державної адміністрації № 1075.

Монтаж конструкцій та обладнання, потрібного для організації та проведення заходу, здійснюватиметься з 14 червня, демонтаж – із 18 до 25 червня.

Під час заходу Національна поліція у м. Києві та Управління патрульної поліції в м. Києві забезпечуватиме публічну безпеку і порядок, Головне управління ДСНС у мі. Києві – чергування пожежно-рятувальної техніки, Департамент охорони здоров’я – бригад екстреної (швидкої) допомоги.

За інформацією організаторів, цього року у фестивалі візьмуть участь понад 50 артистів із різних країн, зокрема, з Бельгії, Німеччини, Болгарії, Швейцарії, Іспанії, Франції, Румунії. Фестиваль порадує любителів музики і танців органічним лайн-апом з іменами цікавих музикантів і артистів, а також представниками кращих лейблів, промокоманд і ком’юніті української електронної сцени.

Детальніше про Фестиваль можна дізнатися за посиланням.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку