КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2019

9 червня на Хрещатику відбудеться Ралі журналістів


 
 

З нагоди святкування Дня журналіста 9 червня із 10:00 до 21:00 на Хрещатику відбудеться Ралі журналістів. Організатор події Київський міський автомотоклуб запрошує взяти участь у змаганнях усіх кореспондентів, репортерів, ведучих, редакторів, фотожурналістів, блогерів та інших представників ЗМІ, незалежно від марки автомобіля та стажу кермування. 

Старт – на Хрещатику. Для участі потрібні лише машина та злагоджена робота пілота та штурмана. За кілька днів до початку для учасників Ралі буде проведено семінар, на якому навчатимуть, як проходити Легенду, вираховувати середній час та багато іншого.

Участь у змаганні є безкоштовною, попередня реєстрація обов’язкова.

Реєстрацію екіпажів online вже відкрито.

 

Довідково.

Ралі журналістів – це клубне змагання на серійних автомобілях, яке проходить по Легенді вулицями столиці, відповідно вимогам Правил дорожнього руху (ПДР). Учасників також чекають спеціальні ділянки зі слалому (швидкісне маневрування), на яких треба якнайшвидше проїхати задану фігуру. Головне пройти маршрут за Легендою, проставити відмітки у дорожніх листах та дістатися фінішу у відведений час.

Майстерність екіпажів оцінюють компетентні та об’єктивні судді, а на контрольних точках, які вказані у Легенді, знаходяться маршали. Отже усе змагання контролюється з самого початку та до фінішу, щоб зібрати найточніші результати, правильно підрахувати час кожного екіпажу та нагородити переможців.

До змагання допускаються винятково серійні легкові автомобілі, які зареєстровані у сервісних відділеннях МВС та відповідають вимогам ПДР України.

Автомобілі поділяються на класи: № 1 – до 1400 см куб, № 2 – до 1800 см куб, № 3 – понад 1800 см куб. Також передбачений абсолютний залік.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.