Головна  →  Анонси  →  30 травня 2019

31 травня Микола Поворозник візьме участь у науково-практичній конференції Kyiv Smart Tracks

31 травня о 10:00 бізнес, науковці та представники міської влади зберуться на науково-практичній конференції Kyiv Smart Tracks для створення спільної концептуальної візії розвитку пріоритетних галузей столиці, яку буде покладено в нову Стратегію розвитку міста Києва. Участь у заході візьме перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Програма заходу передбачає панельні дискусії щодо розвитку унікальних індустрій та видів економічної діяльності міста Києва, які мають значний інноваційний потенціал та конкурентні переваги, а отже – надаватимуть місту найбільший економічний і соціальний ефект.

Участь у них також візьмуть представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства культури, Міністерства освіти та науки України, Київської міської державної адміністрації, команди підтримки реформ, програми «U-LEAD з Європою» та галузевих асоціацій.

Організатори: ДУ «Інститут економіки та прогнозування» НАН України спільно з Департаментом економіки та інвестицій КМДА за підтримки Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, Департаменту культури, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва за сприяння першого заступника голови КМДА Миколи Поровозника.

Місце проведення: м. Київ, вул. Панаса Мирного, 26, Інститут економіки та прогнозування НАН України.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 050-228-39-48 (Марія Мудренко).

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку