Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

День Києва на Печерську: як відзначали та чим дивували гостей заходу

День Києва на Печерську: як відзначали та чим дивували гостей заходу

26 травня 2019 року на площі Лесі Українки, за підтримки голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулося святкування 1537-річниці з Дня народження Києва.  Фотозвіт

Для святкування Дня Києва у Печерському районі підготували культурно-мистецьку програму з різноманітними майстер-класами, інтерактивами та конкурсами.

Поціновувачів мототехніки чекав приємний сюрприз – виставка мотоциклів від авторської мотошколи Respect.school, де всі бажаючі сфотографувалися на Harley-Davidson, квадроциклах, спортбайку та іншій техніці.

Перед офіційним відкриттям свята на сцені виступали вихованці талант-центру «М’юзі Смузі».

Протягом усього заходу присутніх розважала концертна програма, за участю талановитих виконавців, таких як: вокальна студія «Парадіз», переможці телефестивалів-кокурсів мистецтв «Український унісон» та «Зоряні октави», ансамбль «Козацькі забави», інші.

Крім того, гостей свята дивували виступами цирк-театру «Нур» та яскравими номерами танцювальних колективів «Горлиця» та «Візінова».

Продемонстрували свої вокальні та танцювальні здібності на святі й вихованці дитячого будинку-інтернату інклюзивної освіти.

Ведучими святкового дійства на площі Лесі Українки стали стенд-ап комік – Антон Житлов та радіоведуча – Юлія Гаврилова.

Родзинкою свята до Дня Києва стало проведення студентського гумористичного батлу, за участю студентів провідних вищих навчальних закладів країни.

Оцінували виступи команд почесний склад журі: шоумен, ведучий, комік, виконавець, актор та продюсер – Вадим Мичковський (Дядя Жора), актор, теле- радіоведучий – Андрій Джеджула, актор театру та кіно – Дмитро Ступка, керівник Київської кінокомісії – Сергій Міранков та керуюча центрального відділення Печерського району АТ «Ощадбанк» – Наталія Ніколаєва.

Увечері, наприкінці святкування Дня Києва на Печерську, всіх присутніх розважав ді-джей – Олексій Джойс.

Захід відбувся також за підтримки благодійних фондів «Творчі діти», «Сприяння та розвиток», фонду ім. Сергія Горового, агенції Вашого свята – Івентс тайм, асоціації естрадних діячів України, акціонерного товариства «Ощадбанк» та Міжнародного ресторанного комплексу L’Kafa Café group.  

Перейти до спискуВерсiя для друку