КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2019

Вогняне шоу, концертні номери та гумористичний батл: ЗАПРОШУЄМО на грандіозне святкування Дня Києва у Печерському районі

Вогняне шоу, концертні номери та гумористичний батл: ЗАПРОШУЄМО на грандіозне святкування Дня Києва у Печерському районі

26 травня 2019 року о 12:00, на площі Лесі Українки, 1, за підтримки голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука розпочнеться грандіозне святкування Дня Києва.  

На мешканців та гостей столиці чекатиме культурно-мистецька програма з майстер-класами, інтерактивами, конкурсами, вогняним шоу, вокальними, танцювальними, цирковими номерами та виставка мотоциклів.

Серед учасників: вокальна студія «Парадіз», вихованці якої виступають з такими відомими виконавцями, як Діма Монатік, Тіна Кароль та ін., United People – унікальний girls-band, який співає в жанрі Neo A Capella, ансамбль «Козацькі забави», цирк-театр «Нур», танцювальні колективи «Горлиця» та «Візінова» та інші.

Захід враховуватиме інклюзивну складову – серед учасників будуть вихованці дитячого будинку-інтернату.

Родзинкою свята стане проведення студентського гумористичного батлу, за участі студентів провідних вищих навчальних закладів Києва.

Для оцінки команд запрошений зірковий склад журі.

Також для Киян та гостей столиці передбачено зону фуд-кортів.

Увечері гостей розважатиме ді-джей - Олексій Джойс.

Не пропустіть можливості відсвяткувати День народження Києва та відчути неймовірні емоції та враження!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.