Головна  →  Новини  →  14 травня 2019

На Печерську відбулося свято гумору «Клуб Веселих та Кмітливих»

 

14 травня 2019 року, за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулася гра «Клуб Веселих та Кмітливих» серед вихованців клубів за місцем проживання на чолі з лідерами учнівського самоврядування Печерського району. Фотозвіт

Під час культурного заходу, свої акторські та режисерські здібності в гумористичному жанрі проявляли 6 команд, на загальну тему гри – «Дипломатична місія на Печерську…».

Учасники вміло розкривали тему завдання у трьох конкурсах: «Візитка», «Музична розминка» і «Музичне домашнє завдання», за допомогою влучних жартів та побудови оригінальних постановок з мініатюр.

Виступи команд оцінювало шановне журі у складі: голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, заступника керівника апарату Катерини Печерської, начальника управління освіти та інноваційного розвитку Тетяни Копил, директора Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олени Янчук та директора Палацу творчості дітей та юнацтва Печерського району Олени Компанець.

На завершення гри «Клуб Веселих та Кмітливих», очільник Печерського району Сергій Мартинчук відзначив команди кубками та подарунками, а також нагородив подяками лідерів учнівського самоврядування району за активну участь у заході.    

Перейти до спискуВерсiя для друку