Головна  →  Новини  →  14 травня 2019

Голова Печерської райдержадміністрації провів засідання Колегії

Голова Печерської райдержадміністрації провів засідання Колегії

14 травня 2019 року, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів засідання Колегії. Фотозвіт

На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники відділу промоцій та іміджевої політики управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), районних служб та органів самоорганізації населення.

У ході проведення Колегії, начальником відділу промоцій та іміджевої політики управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Володимиром Ганеліним та директором комунального підприємтства Київський міський «Туристично інформаційний центр» - Сергієм Міранковим представлена презентація на тему: «Київ – місто вікенд».

З презентацією 1 можна ознайомитись за посиланням >>>

З презентацією 2 можна ознайомитись за посиланням >>>

Крім того, під час Колегій були опрацьовані такі питання порядку денного:  

- загибель та травмування людей внаслідок пожеж. Виникнення пожеж у природних екосистемах. Дотримання правил пожежної безпеки на підприємствах, установах та організаціях Печерського району, доповів начальник Печерського районного управління Головного управління ДСНС України в місті Києві – Петро Дривинський;

- звіт про діяльність відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Печерського району у 2018-2019 навчальному році, доповіла начальник Територіального центру соціального обслуговування Печерського району м. Києва – Людмила Примак.

З презентацією доповіді можна ознайомитись за посиланням >>>

Наприкінці засідання очільник Печерського району надав доручення балансоутримувачам будівель району провести перевірку будинків та підвальних приміщень на предмет евакуаційних виходів та дотримання протипожежної безпеки, а також контроль за станом пожежної безпеки в паркових зонах та інших територій центральної частини міста.

Після розгляду всіх поточних питань Сергій Мартинчук побажав всім присутнім гарного робочого дня. 

Перейти до спискуВерсiя для друку