Головна  →  Новини  →  11 травня 2019

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї у парку імені Тараса Шевченка відбувся культурно-мистецький захід під гаслом: «Я ОБЕРІГАЮ СІМ’Ю!»

11 травня 2019 року, у парку імені Тараса Григоровича Шевченка відбувся загальноміський захід з нагоди святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Фотозвіт

В організації і проведенні заходу взяли участь районні державні адміністрації та Служба у справах дітей та сім'ї Київської міської державної адміністрації.

Службою у справах дітей та сім’ї Печерської районної в місті Києві державної адміністрації до проведення заходу та представлення Печерського району були залучені представники Дистриб’юторської компанії «Богдан-Автотрейд», студія дизайну Дарії Поролло, майстриня Наталія Насвіт та бібліотеки району.

Печерським районним у місті Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано надання консультативних послуг та роздано інформаційні матеріали.

Гості заходу мали можливість взяти участь у безкоштовних майстер-класах з малювання на автомобілях, розпису пряників «Берегиня роду», клас з фото позування на декоративній фотозоні «Квіткова поляна» та з акторської майстерності від акторів Творчої майстерні «Погляд».

На дітей очікувала розважальна програма з різноманітними розвиваючими іграми.

Також, під час проведення заходу вручені подяки багатодітній родині Хронюк Печерського району та премії Київського міського голови одиноким батькам та одиноким матерям, які самі виховують дітей. 

Перейти до спискуВерсiя для друку