Головна  →  Новини  →  25 квітня 2019

Працівниками Печерського ЦНАПу проведено інформаційний захід щодо популяризації адміністративних послуг

25 квітня 2019 року, в приміщенні Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості проведено інформаційний захід, з метою популяризації адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП. Фотозвіт.

 Захід провели начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення управління (центру) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації - Тетяна Данилюк та завідувач сектору надання адміністративних послуг із земельних питань управління (центру) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації - Інна Супрун.

 Під час проведення заходу працівники ЦНАП ознайомили присутніх з організацією роботи Центрів надання адміністративних послуг, пріоритетами та перевагами роботи адміністраторів в Центрах, а також розповіли про найбільш популярні послуги, які надаються через ЦНАП, а саме:

 -         реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання;

-         отримання закордонного паспорту та паспорта громадянина України у формі ID-картки ;

-         реєстрація бізнесу;

-         реєстрація нерухомого майна;

-         надання відомостей з Державного земельного кадастру;

-         оформлення свідоцтва про народження дитини;

-         прийом документів для заміни водійського посвідчення, реєстрації та перереєстрації транспортного засобу та багато інших комплексних адміністративних послуг за моделями життєвих ситуацій, що надаються в ЦНАП.

Перейти до спискуВерсiя для друку