Головна  →  Новини  →  25 квітня 2019

Соціальні та пенсійні виплати отримають 79 внутрішньо переміщених осіб

 

25 квітня 2019 року, у Печерській райдержадміністрації розглянули 82 заяви від внутрішньо переміщених осіб щодо призначення (відновлення) соціальних виплат. Фотозвіт

Засідання комісії з питань призначення/відновлення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам провела в.о. заступника голови Печерської райдержадміністрації – начальник управління праці та соціального захисту населення Ольга Мозгова.

Після розгляду справ, комісією прийнято рішення призначити соціальні виплати 73 заявникам та відмовити у призначенні 3 особам, зокрема:

- управлінню праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації призначити соціальні виплати 72 внутрішньо переміщеним особам та відмовити у призначенні соціальних виплат 3 заявникам, у зв’язку з наявністю житла поза зоною ООС та втратою права на допомогу;

- Головному управлінню Пенсійного фонду України в місті Києві (відділ обслуговування громадян №6 управління обслуговування громадян) призначити пенсійні виплати 7 внутрішньо переміщеним особам.

Довідково:

За детальною інформацією звертайтесь до управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації, за тел.: (044) 254 20 99, (044) 280 00 29.

Всі рішення комісії щодо призначення/відновлення соціальних, страхових, пенсійних виплат та щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг приймаються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам».   

Перейти до спискуВерсiя для друку