Головна  →  Новини  →  25 квітня 2019

Міжнародна організація праці відзначає свій 100-річний ювілей!

 

Сьогодні, 25 квітня, в Печерській райдержадміністрації відбувся захід присвячений 100 річному ювілею Міжнародної організації праці (МОП). Фотозвіт

Відкрила та провела семінар в.о. заступника голови Печерської райдержадміністрації – начальник управління праці та соціального захисту населення Ольга Мозгова.

Участь у заході взяли міжнародні експерти та національні координатори Міжнародної організації праці, представники видавництва журналів «Охорона праці» і «Промислова безпека», а також студенти вищих навчальних закладів міста Києва.

На початку семінару, з вітальним словом з нагоди ювілею виступив голова державної служби України з питань праці – Роман Чернела.

Приєднався до привітань почесний гість, менеджер проекту МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці та подолання незадекларованої праці» – Антоніо Робалу Душ Сантуш.

У ході проведення заходу відбулося інтерактивне спілкування молоді із представниками МОЗ на теми діяльності організацій у світі праці та міжнародних трудових норм, зокрема:

- про діяльність та функції Державної служби з питань праці, доповіла заступник директора департаменту з питань праці Держпраці України – Олена Коновалова;

- питання працевлаштування молоді, розповів старший технічний радник проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» – Джемал  Ходжич;

- про правову площину питання оплати праці, доповів національний координатор проекту «Оплата праці в Україні: технічна допомога задля подолання заборгованості із заробітної плати, встановлення мінімальної зарплати та рівного винагородження» – Андрій Фіголь.  

Також національний координатор проекту МОП «Поліпшення стану безпеки та гігієни праці у гірничодобувній промисловості України» – Ірина Вінтонюкпредставила презентацію «Міжнародна організація праці – 100 років просування гідної праці».  

Перейти до спискуВерсiя для друку