Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Завершено роботи з реконструкції водопровідної мережі на території Національного музею історії України у Другій світовій війні

Завершено роботи з реалізації проекту реконструкції водопровідної мережі діаметром 300 мм на території Національного музею історії України у Другій світовій війні. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

Під час реконструкції металевий трубопровід діаметром 300 мм було замінено на чавунний (ВЧШГ) із замковим з’єднанням. Загальна довжина замінених труб склала 1155,5 м.

Крім того, було виконано заміну двадцяти трьох колодязів діаметром 1500 мм, 2000 мм та 2500 мм на колодязі з внутрішнім поліетиленовим покриттям, що забезпечує підвищену герметизацію. У разі руйнування трубопроводу витік води можливий тільки через люки колодязів на поверхню землі, що дозволяє вчасно виявити та локалізувати аварійну ситуацію та унеможливлює підтоплення ґрунтів.

Спеціалістами було повністю замінено запірну арматуру діаметром 300 мм у шести колодязях, а також змонтовано 7 пожежних гідрантів та 2 вантузи. Після завершення ремонтних робіт виконано відновлення зелених зон та дорожнього покриття. Роботи виконувалися генпідрядною організацією на замовлення «Київводоканалу».

Кошти на реалізацію проекту було виділено з міського бюджету в рамках програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2019 рік. Місто також профінансувало реконструкцію восьми інших об’єктів капітального будівництва «Київводоканалу», роботи на яких тривають.

 
 Джерело: КМДА
Перейти до спискуВерсiя для друку