Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

У Києві відбудеться профорієнтаційний форум для учнівської молоді

18 травня з 10:00 до 16:00 в НСК «Олімпійський» відбудеться масштабний форуму «Про професії weekend». У Холі Чемпіонів зберуться школярі, студенти, їхні батьки та викладачі. Організовує форум Київський молодіжний центр.

Під час заходу відбудуться лекції психологів, коучів, кар'єрних консультантів та успішних професіоналів — представників певної справи. Вони ознайомлять молодь, батьків та педагогів із методиками пошуку майбутньої професії та визначення персональних схильностей. Також на учасників чекає огляд ринку праці, аналіз перспектив і можливостей самореалізації у сучасних реаліях. Професіонали окреслять найперспективніші сфери та необхідні навички затребуваних спеціалістів.

Паралельно з лекційною частиною відбуватимуться індивідуальні та групові профорієнтаційні консультації з психологами та кар’єрними коучами. Гості матимуть нагоду пройти профорієнтаційний тест та отримати консультації стосовно самоідентифікації, методів визначення власних здібностей та вподобань, а також способів пошуку себе на ринку праці.

Школярі та студенти зможуть особисто поспілкуватись з роботодавцями та представниками новітніх професій в рамках роботи виставки вакансій. Організатори заходу стверджують, що такий формат роботи налаштовує на відкритий діалог між спікерами та учасниками: «Ми хочемо, щоб молодь не створювала собі ілюзій стосовно майбутньої професії. Спілкуючись з представниками певної справи, учасники можуть довідатись усі переваги та недоліки обраних галузей. Так вони здійснять менше помилок і будуть готові до того, що будь-яка професія — це в першу чергу робота над собою» — стверджує Анна Куценко, директор Київського молодіжного центру.

Організатори запрошують учнів 7-11 класів, вчителів та батьків, а також студентів. Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова та здійснюється за посиланням: http://cutt.us/5cRcG.

Контактна особа з питань організації та проведення форуму — Карасьова Ксенія, тел. (095) 392 40 01, адреса електронної пошти: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку