Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

18 травня у Києві відбудеться масштабний профорієнтаційний форум для учнівської молоді

18 травня з 10:00 до 16:00 у НСК «Олімпійський» відбудеться масштабний профорієнтаційний захід – Forum ProProfesii Weekend. У Холі Чемпіонів зберуться школярі, студенти, їхні батьки та викладачі. Організовує форум Київський молодіжний центр.

Під час заходу відбудуться лекції психологів, коучів, кар’єрних консультантів та успішних професіоналів. Вони ознайомлять із методиками пошуку майбутньої професії та визначення персональних схильностей. Також на учасників чекає огляд ринку праці, аналіз перспектив і можливостей самореалізації у сучасних реаліях, найперспективніших сфер і необхідних навичок затребуваних спеціалістів.

Паралельно з лекційною частиною відбуватимуться індивідуальні та групові профорієнтаційні консультації з психологами та кар’єрними коучами. Гості зможуть зареєструватись під час заходу до обраного фахівця та пройти профорієнтаційний тест. Після цього консультанти дадуть детальну трактовку тестів та відповіді щодо самоідентифікації, методів визначення власних здібностей і вподобань, а також способи пошуку себе на ринку праці.

На форумі школярі та студенти зможуть особисто поспілкуватись із роботодавцями на виставці вакансій і представниками новітніх професій на демо-зоні.

«Ми хочемо, щоб молодь не створювала собі ілюзій щодо майбутньої професії. Спілкуючись із представниками певної справи, учасники можуть дізнатись про всі переваги та недоліки обраних галузей. Так вони здійснять менше помилок і будуть готові до того, що будь-яка професія – це, насамперед, робота над собою», – сказала директорка Київського молодіжного центру Анна Куценко.

Організатори запрошують учнів 7-11 класів, вчителів та батьків, а також студентів. Для участі необхідна реєстрація: http://cutt.us/5cRcG.

Вхід вільний.

Контактна особа з питань організації та проведення конференції – Карасьова Ксенія, тел.: 095-392-40-01, [email protected]

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку