Головна  →  Новини  →  20 квітня 2019

Задля ефективного господарювання терміни укладання договорів оренди скорочено втричі – Володимир Слончак

Із початку нового року в столиці діє суттєве скорочення термінів укладання договорів оренди на комунальне майно: зі 120-190 днів до 40-80 днів. Таке рішення дозволило мінімізувати «простої» приміщень, а отже більш ефективно здійснювати господарську діяльність і наповнювати бюджет Києва. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

«Задля досягнення сучасних стандартів у сфері управління комунальною власністю було внесено зміни до рішення Київради від 21 квітня 2015 року, які набрали чинності з початку нового року. Таким чином міська влада оптимізувала процедуру передачі майна орендарям. Зокрема, процедура укладання договорів оренди скоротилася зі 120-190 днів до 40-80 днів. Водночас внесення змін до договорів оренди також пришвидшилось: із 90 до 30 днів», – зауважив заступник голови КМДА.

Окрім цього, за словами Володимира Слончака, змінами передбачена автоматизація процедур надання в оренду об’єктів комунальної власності та можливість подачі заяв у електронному вигляді.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку