Головна  →  Новини  →  14 березня 2019

Завдяки зусиллям Печерської РДА з початку 2019 року підвищено розмір середньої заробітної плати на 5 підприємствах району


14 березня 2019 року в.о. заступника голови Печерської райдержадміністрації – начальник управління праці та соціального захисту населення Ольга Мозгова провела чергове засідання комісії з розгляду питань забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в Печерському районі. Фотозвіт

З початку 2019 року проведено 3 засідання робочої групи з питань забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці, на яких заслухано 11 представників підприємств, надано рекомендації та пропозицій посадовим особам, які спрямовані на підвищення заробітної плати до рівня середньої по місту Києву.

Станом на 14 березня 2019 розмір середньої заробітної плати підвищено на 5 підприємствах Печерського району.

Підвищення розміру мінімальної та середньої заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району, знаходиться на постійному контролі в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Довідково:

На засіданні міжвідомчої робочої групи проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота з роботодавцями Печерського району щодо негативних наслідків нелегальних трудових відносин та виплати заробітної плати в «конвертах», змін у чинному законодавстві, що передбачають підвищення штрафних санкцій відносно роботодавців, які використовують найману працю без офіційного оформлення трудових відносин з працівниками.

Перейти до спискуВерсiя для друку