КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2019

10.03.2019 в Маріїнському парку відбудеться кулінарне змагання з приготування млинців разом з переможницею відомого кулінарного шоу Асмік Гаспарян

10.03.2019 в Маріїнському парку відбудеться кулінарне змагання з приготування млинців разом з переможницею відомого кулінарного шоу Асмік Гаспарян

10 березня о 12:00 до свята Масляної в Маріїнському парку на сцені «Мушля» відбудуться майстер-класи та кулінарні змагання за участю переможниці 6-го сезону відомого кулінарного шоу популярного телеканалу Асмік Гаспарян.

Урочисту частину заходу проведе шоу-мен, актор, теле- та радіоведучий Андрій Джеджула.

Захід організований за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука та за підтримки голови громадського руху «Кияни разом» Ярослава Діденка, Благодійного фонду «Сприяння та розвитку», ГО «Інтереси Киян», Центрального парку культури та відпочинку.

На гостей свята чекатимуть традиційні проводи зими та зустріч весни з різноманітними обрядовими іграми, кулінарними шоу, призами та іншими цікавими несподіванками.

Кожен бажаючий зможе проявити свої кулінарні здібності під час участі у майстер-класі з приготування традиційних млинців від переможниці кулінарного шоу Асмік Гаспарян. 

Крім того, несподіванкою для всіх присутніх буде дивовижне «Хмарне шоу».

Також програмою заходу передбачена концертна програма за участю талановитих музикантів та співаків, а наймолодших гостей свята Масляної чекатимуть різноманітні ігри разом з аніматорами.

Не пропустіть можливості отримати надзвичайну кількість приємних вражень і позитивних емоцій від культурно - мистецького дійства.

Довідкова інформація та акредитація ЗМІ, за телефоном: (093) 530 28 80 Світлана Колєснікова.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.