Головна  →  Оголошення  →  28 лютого 2019

Підопічні Територіального центру відвідали виставку «Дивовижні історії Криму»

 

28 лютого 2019 року, підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва відвідали виставку «Дивовижні історії Криму» у культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал». Фотозвіт

Це масштабний проект, який розповідає історію формування півострова Крим, за допомогою унікальних предметів з колекцій 15 українських музеїв – від скіфського золота, зброї, артефактів до творів сучасного мистецтва.

В різні часи у Криму жили різноманітні племена – кіммерійці, скіфи, елліни, таври, готи, сармати, візантійці, хазари, половці, генуезці й венеційці, турки-османи і кримські татари. Тому, на виставці зображено життя, побут, культура кожного з племен та їх значення у формуванні півострова.

На виставці підопічні Територіального центру пройшли слідами давніх народів та культур, які оселяли Крим в різні часи та епохи, насолодилися пейзажами та картинами Криму, дізналися більше про корінний народ – кримських татар та багато інших цікавих фактів.

Довідково:

Виставка про історію та культуру анексованого українського півострова триватиме у Мистецькому Арсеналі з 26 лютого до 5 травня 2019 року.

Детальніше за посиланням: https://artarsenal.in.ua/uk/vystavka/dyvovyzhni-istoriyi-krymu/   

Перейти до спискуВерсiя для друку