Головна  →  Новини  →  22 листопада 2018

Громадськість, військові та влада оголосили збір гуманітарної допомоги до новорічних свят для дітей зі Сходу Країни

Громадськість, військові та влада оголосили збір гуманітарної допомоги до новорічних свят для дітей зі Сходу Країни

22 листопада у центральному районі столиці Печерська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з Громадською організацією «Рада національних спільнот України» та військовою частиною № 3066 Національної гвардії України оголосили збір гуманітарної допомоги малозабезпеченим дітям з Луганської області до різдвяних та новорічних свят.

«Проведення зазначеної акції передбачає збір святкового гуманітарного вантажу та його передачу постраждалим під час бойових дій юним жителям районів Луганської області.Головні зусилля нашої акції спрямовані на учнів та вихованців спеціалізованих закладів для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. Віра дітей в дива залежить від нас!», – повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук про мету зазначеної акції.

В рамках благодійної акції ініціатори звертаються до небайдужих побратимів з пропозицією долучитись до збору гуманітарної допомоги та подарунків для дітей Луганської області. Прохання надавати пріоритет збору дитячих подарунків, зокрема, солодощів, м’яких іграшок, розвиваючих ігор, канцелярських товарів та шкільного приладдя (фарби, фломастери, олівці, альбоми для малювання, ручки, клей, лінійки, зошити, ранці, пенали), розвиваючих книг для дітей українською мовою, засобів гігієни (підгузки, вологі серветки), спортивного інвентарю, електричних побутових засобів обігріву, тощо.

Пункт збору гуманітарної допомоги в Печерській райдержадміністрації за адресою: вул. М. Омельяновича-Павленка, 15. Благодійна акція проводиться до 19 грудня 2018 року.

Контактний номер телефону:  (050) 918-89-07 Катерина Печерська.

Перейти до спискуВерсiя для друку