КМДА Київська міська державна адміністрація


20 серпня 2018

Сергій Мартинчук підписав Меморандум з Шейхом Емадом Абу Альрубом про співпрацю з арабськими країнами

Сергій Мартинчук підписав Меморандум з Шейхом Емадом Абу Альрубом про співпрацю з арабськими країнами

Сьогодні, 20 серпня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук та президент Українсько-Арабської Ділової Ради Шейх Емад Абу Альруб підписали Меморандум про співпрацю, який визначає умови двохстороннього співробітництвавсоціально-економічній сфері та для налагодження українсько-арабських ділових відносин.  Фотозвіт

 «Підписання договору та подальше партнерство сприятиме втіленню кращих іноземних практик та інноваційних складових в багатьох сферах життєдіяльності нашого району», - наголосив Сергій Мартинчук.

Відтак, сторони розвиватимуть співробітництво у сфері науки і техніки, спорту, охорони здоров’я та освіти.

«Впровадження найкращих світових стандартів в умовах інвестування вкрай важлива ініціатива для розбудови центрального району столиці та країни в цілому. Залучення іноземних інвестицій в соціальному аспекті – зміни, які потребує Україна на шляху її стрімкого розвитку. Наша спільна діяльність чітко відповідає сьогоднішнім вимогам, аби в кінцевому результаті підвищити рівень якості життя громадян», - зауважив Сергій Мартинчук.

Також підписанням Меморандуму передбачається участь в міжнародних програмах для підвищення економічного, соціального, культурного та освітнього рівня населення. А ще, співпраця в межах компетенції в організації та проведенні заходів, орієнтованих на підвищення обізнаності громадян шляхом участі у соціальних проектах, семінарах, лекціях тощо.   



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.