Головна  →  Оголошення  →  26 липня 2018

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ, запрошуємо долучитися до online– анкетування щодо перспектив розвитку ринку праці у 2019 році

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ,

запрошуємо долучитися

до online– анкетування

щодо перспектив розвитку ринку праці

у 2019 році

 

 З метою підготовки прогнозу потреби у працівниках, перспектив створення нових робочих місць, у тому числі за рахунок реалізації державних цільових програм, інфраструктурних та інвестиційних проектів, Державна служба зайнятості запроваджує анкетування широкого кола роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік.

Анкетування проводиться всіма доступними засобами комунікації, в тому числі і в електронному вигляді на сайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua .  Ви маєте можливість заповнити анкету у «Персональному кабінеті» у розділі «Опитування».

Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрі зайнятості логін та пароль для входу в персональний кабінет.

 Для реєстрації в електронному кабінеті  необхідно:

1.       На головній сторінці сайту служби зайнятості www.dcz.gov.ua натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет» та зареєструватись (наявна інструкція).

2.       Після реєстрації, для авторизації на сайті, Вам необхідно надати особистому консультанту центру зайнятості e-mail, логін та пароль, вказані під час реєстрації.

 За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети роботодавці можуть звернутися до фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості, які чекають на Ваше звернення: 

тел.:   044-277-36-64,    044-277-36-63

E-mail:   [email protected]

 Дякуємо за  соціальне партнерство!

Перейти до спискуВерсiя для друку