Головна  →  Анонси  →  26 вересня 2013

Вперше на Співочому полі представлять ART модерн у хризантемах

З 28 вересня Співоче поле відчиняє двері для всіх охочих, хто прагне познайомитись з квітковим модерном. Уперше, у квіткових вертикальних конструкціях поєднаються філософія сходу, тенденції сучасного мистецтва і ландшафтне декорування.

10 композицій, створених фахівцями районних комунальних підприємства, виконані у стилі модерн, серед яких переважають художні стіни. Матеріалом для них стала хризантема, що візерунком передає  терпкий аромат зрілості – періоду підсумків та звершень.

Відвідувачі побачать «Осінній блюз» (Дарницький район), «Імпровізації на тему Гауді» (Голосіївський район), «Плин часу» (Святошинський район), «Політ лелек» (Солом’янський район) тощо.

Усього було використано близько 13 тисяч хризантем вітчизняного виробника. Основою інсталяцій є металеві і дерев’яні конструкції, оазис флористичний. А дзеркало, листи полікарбонату, мармурова крихта доповнюють їх. 

«У композиціях ми намагались хризантему підняти вгору для метафоричної передачі устремлінь до світла і сонця саме у цю пору року. Кожна окрема композиція є органічною частиною цілісної художньої картини – осіннього різнобарв’я на Співочому полі», – зазначив  генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Увага! Офіційне відкриття виставки хризантем «ART модерн» заплановано на 28 вересня. Виставка працюватиме щоденно з 9:00 до 21:00 та триватиме до 20 жовтня.

Традиційно, вхід на виставку для дітей до 7 років, інвалідів та ветеранів ВВВ, а також учасників ліквідації аварії на ЧАЕС –безкоштовний. Для інших осіб вартість квітка – 25 грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку