КМДА Київська міська державна адміністрація


10 листопада 2017

У Печерському районі на вулиці Івана Кудрі збудували новий бюветний комплекс

У Печерському районі на вулиці Івана Кудрі збудували новий бюветний комплекс

На вулиці вул. Івана Кудрі, 37-39 у Печерському районі сьогодні, 10 листопада, відкрили новозбудований бюветний комплекс. У заході взяли участь заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук, депутати Київської міської ради та місцеві мешканці району. Фотозвіт

Загалом цього року в Києві завершується капремонт 21 бювету, збудовані 4 нові свердловини. Про це повідомив заступник голови КМДА.

«Ми отримали десятки звернень від мешканців про необхідність створення бюветного комплексу на вулиці Івана Кудрі. Адже лише в навколишніх будинках мешкає понад 5 тисяч сімей, яким необхідна альтернатива води з крана чи з маркету. Глибина свердловини нового бювету складає 326 метрів. Це юрський водоносний горизонт – це означає, що вода тут відповідає чинним нормам ДСанПіН та не потребує додаткового очищення», – сказав заступник голови КМДА.

Він зауважив, що у планах міської влади на наступний рік будівництво 10 нових артезіанських свердловин і 40 капітальних ремонтів бюветних комплексів.

Усього у Києві розміщені 192 бюветні комплекси, що обслуговують фахівці спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.