КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2017

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука зі святом останнього дзвоника!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  зі святом останнього дзвоника!

Шановні батьки, вчителі та дорогі діти!

Прийміть найщиріші вітання зі святом останнього дзвоника, який знаменує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Дорогі випускники! Сьогодні ви стоїте на порозі майбутнього, прощаєтесь зі своїм дитинством, шкільною юністю. І радісно, і сумно, бо школа залишається тим періодом життя, який ви пройшли.

Вірю, що вам вистачить сміливості та наполегливості , впевнено йти до обраної мети. Саме на ваші знання, гідність й національну свідомість покладає надію наша Батьківщина. Ви – майбутнє України!

Цей урочистий день залишиться не тільки у вашій пам´яті, запам’ятають його і батьки, і вчителі. Вони всі свої знання, любов і турботу віддають вам - дітям. Тож нехай завжди супроводжує вас батьківська розсудливість і зігріває безмежна материнська любов.

Тож, бажаю вам шановні випускники міцного здоров’я, мудрості, нових відкриттів та гарного настрою.

А, нашим юним друзям – школярам продуктивного відпочинку, набратись яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Зі святом!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.