Головна  →  Новини  →  4 листопада 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем працівника соціальної сфери

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

Щорічно, у першу неділю листопада, відповідно до Указу Президента України від 13.04.1999 №374/99, країна відзначає День працівника соціальної сфери. Це свято фахівців, які присвятили себе гуманній справі – роботі з людьми, що потребують допомоги та підтримки.

У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та совість, а головною рисою характеру є людяність. Бути поруч в потрібну хвилину, підтримати і всилити віру в завтрашній день – не просто професійне гасло, а життєвий принцип, який найбільше проявляється у непростий для нашої країни час.

Впевнений, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті хто завжди готові прийти на допомогу обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.

У цей день, щиро бажаю вам, шановні працівники соціальної сфери, наснаги, здійснення всіх ваших задумів і мрій, здоров’я вам та вашим рідним. Нехай глибоке усвідомлення важливості вашої місії зробить ще більш плідною та натхненною вашу працю, а кожен день буде сповнений теплом людської вдячності.

Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку