Головна  →  Новини  →  3 вересня 2016

Віталій Кличко та Сергій Мартинчук урочисто відкрили оновлений дитячий садочок

Віталій Кличко та Сергій Мартинчук урочисто відкрили оновлений дитячий садочок

1 вересня 2016 року, у відкритті дошкільного навчального закладу №720 із інклюзивною формою навчання після завершення капітальних ремонтних робіт взяли участь: мер Києва Віталій Кличко, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олена Фіданян та депутати Київської міської ради. Фотозвіт.

Свято розпочалося з урочистої промови Київського міського голови Віталія Кличка, який привітав усіх присутніх зі святом, а зокрема тих малюків, котрі вже через кілька днів переступлять поріг цього закладу.

Вітаючи жителів району з довгоочікуваною подією, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук наголосив, що, незважаючи на нелегкі для всієї країни часи, Печерськ розвивається: впорядковуються парки, сквери, ремонтуються дороги, житловий фонд та відкриваються дитячі садки.

«Відкриття дитячого садочка – це завжди велике і яскраве свято не тільки для дітей, які в новому дитячому садку знайдуть нових друзів, нові знання і нові іграшки, а й для батьків, які, бачачи, у яких чудових умовах знаходиться їхня дитина, зможуть спокійно працювати. У дитячому садочку було підсилено фундамент, оновлено фасад, дах, опалення, замінено сантехніку, меблі, встановлені пластикові вікна, відремонтовані внутрішні приміщення та облаштоване подвір’я», - зазначив Сергій Мартинчук.

У оновленому приміщенні розташуються 4 групи для дошкільнят, харчоблок, кабінети для персоналу, медичний кабінет, господарські приміщення тощо.

Садок обладнано сертифікованими меблями, сучасною технікою, дитячими ігровими майданчиками зі штучним покриттям. Вартість ремонту становила майже 15 млн. гривень.

Довідкова інформація:

Дошкільний навчальний заклад №720 по бульвару Дружби Народів, 20-А у Печерському районі міста Києва, збудований у 1962 році. Потужність дошкільної установи на час закриття складала 60 місць (4 садових групи). Садок функціонував як спеціалізований дошкільний навчальний заклад для дітей з вадами мовлення.

Загальна площа приміщень складає 738,2 м.кв. Площа території закладу - 4359,2 м.кв.

Станом на 31.08.2016 на об’єкті «Дошкільний навчальний заклад №720 за адресою, бульв. Дружби Народів, 20-А» виконані наступні роботи:

-         ремонт та підсилення фундаменту;

-         ремонт та утеплення фасаду;

-         демонтажні роботи;

-         заміна вікон;

-         ремонт та утеплення плит перекриття;

-         ремонт та утеплення покрівлі;

-         улаштування внутрішніх інженерних мереж (ЦО, ГВП, ХВП, вентиляція, каналізація, освітлення, електромережі);

-         улаштування модульного теплового пункту;

-         ремонт всіх внутрішніх приміщень;

-         ремонт підвальних приміщень;

-         улаштування благоустрою території;

-         улаштування тіньових навісів;

-         улаштування паркану.

В дошкільному навчальному закладі комбінованого типу №720 у мережі груп передбачено функціонування двох спеціальних груп для дітей з тяжкими мовленнєвими вадами, одна група з інклюзивною формою навчання та виховання та одна група для дітей раннього віку, проектною потужністю 50 місць для дітей віком від двох до шести (семи) років.

Перейти до спискуВерсiя для друку