Головна  →  Новини  →  23 вересня 2013

Нові лекції – нові знання

Працівники інформаційно-комункаційного відділу ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві з кожним відвідуванням шкіл Печерського району доносять до учнів, що наша держава, як будь-яка інша, не може існувати без податків. Оскільки, саме завдяки податкам держава функціонує.

Нещодавно на проведеній лекції у 3-а класі загальноосвітньої середньої школи № 84 фахівці інспекції розповіли дітям, що завдяки податкам держава має можливість накопичувати  та зосереджувати матеріально-фінансові ресурси, необхідні для її функціонування, підтримання громадського правопорядку, ведення необхідної суспільству господарської діяльності, вирішення різноманітних соціальних проблем тощо. А для закріплення пройденого матеріалу - провели вікторину. Школярі охоче брали в ній участь та відповідали на всі запитання.

Проведення подібних заходів вкотре засвідчило, що діти усвідомлюють необхідність добровільної сплати податків та розуміють, що добробут нашої держави залежить від них - майбутніх свідомих платників

ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку