Головна  →  Новини  →  17 лютого 2015

У Києві з'явиться цілий район без незаконних МАФів

У Києві з'явиться цілий район без незаконних МАФів

Печерський район за дорученням мера Віталія Кличка найближчим часом буде повністю зачищений від незаконних кіосків - лише протягом найближчого тижня тут заплановано демонтувати близько 120 МАФів. Про це заявив директор департаменту з контролю за благоустроєм КМДА Дмитро Білоцерковець.
 
- Протягом тижня буде демонтовано близько 120 МАФів, які не сплатили пайову участь у бюджет. Більшість з них є новими, вони поставлені в 2013-2014 роках, користуючись корупційною складовою силових відомств епохи Януковича,

- зазначив Дмитро Білоцерковець. - Це відбувалося, незважаючи на мораторій 2013 року, що забороняє установку нових ларьків. Всього КП «Благоустрій» ідентифіковало 275 тимчасових споруд у Печерському районі. Тож скоро в Києві буде один район, в якому незаконні МАФи будуть відсутні.

Печерський район вважається найпрестижнішим в Києві. Він один з найменших за територією - 27 кв. км., менше тільки Шевченківський район. Також у Печерському районі найменше жителів - близько 140 тис. чоловік. Місця концентрації МАФів - райони станцій метро «Дружби Народів», «Печерська», «Олімпійська», «Либідська», а також Хрещатик, Печерська площа, Арсенальна площа.
 
Нагадуємо, протягом першої половини лютого відділом контролю за благоустроєм райдержадміністрації спільно з ГО «Печерська самооборона» проведено низку заходів по прибиранню точок несанкціонованої торгівлі біля станцій метро «Печерська» (Фотозвіт), «Арсенальна» (Фотозвіт) та «Дружби Народів». (Фотозвіт)
 

Джерело:Вечірній Київ
Автор:Григорій Мельничук

Перейти до спискуВерсiя для друку