Головна  →  Новини  →  31 березня 2023

«Центр комунального сервісу» роз’яснює: як зареєструвати кілька квартир під одним акаунтом в особистому кабінеті споживача для отримання електронних рахунків

Особистий кабінет споживача на сайті «Центру комунального сервісу» дозволяє зареєструвати і контролювати кілька об’єктів з одного акаунта та здійснювати оплату житлово-комунальних послуг за кількома адресами. На випадок, якщо користувач має у власності кілька квартир або допомагає оплачувати послуги рідним. Про це повідомляє комунальний концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС).

У ЦКС нагадують, що послуга також доступна для жителів Київської області. Додавати до особистого кабінету можна об’єкти, які розташовані в столичному регіоні. Це дасть можливість швидко і зручно сплачувати рахунки-повідомлення за отримані житлово-комунальні послуги одразу за кількома об’єктама.

Для того, щоб додати об’єкт після попередньої реєстрації, потрібно:

  1. За посиланням натиснути на кнопку «Додати об’єкт».
  2. Обрати місто, вулицю, номер будинку та квартири.
  3. Ввести ключ авторизації (знаходиться у нижній лівій частині паперового рахунку-повідомлення).

Якщо необхідно видалити об’єкт, достатньо виконати кілька простих кроків:

  1. Перейти до переліку об’єктів в особистому кабінеті та обрати той, який необхідно видалити.
  2. Натиснути «Редагувати об’єкт» та обрати «Видалити об’єкт із профілю».
  3. Натиснути «Зберегти».

Якщо під час реєстрації виникають додаткові питання, отримати допомогу можна через месенджер у Facebook, Телеграм, Skype або зворотний зв'язок на сайті, обравши напрям питання «Особистий кабінет». 

Усі деталі користування онлайн-сервісом можна переглянути у відеоінструкції за посиланням.

Звертаємо увагу, що онлайн сервіс «Особистий кабінет споживача», що працює на платформі офіційного сайту КК «Центр комунального сервісу», дозволяє переглядати, контролювати, оплачувати рахунки за житлово-комунальні послуги та передавати показання вузлів розподільного обліку води та тепла дистанційно.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку