Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2020

Підопічні Територіального центру соціального обслуговування Печерська відвідали квіткову виставку «Світ солодощів» у ландшафтному парку «Співоче поле»


Щорічно в жовтні на схилах Співочого поля відбувається традиційна осіння виставка хризантем. Ландшафтні дизайнери Києва висаджують тисячі різних сортів та кольорів, поєднуючи їх в єдину тему.

Кожен в дитинстві мріяв потрапити в Солодке королівство, тому творці виставки створили таке королівство і запросили до нього киян та гостей міста. 10 об`ємних ЗD композицій до 3,5 метрів – фабрики і заводи, атракціони й королівства, улюблені ласощі – зефір, шоколад, льодяники, тістечка, морозиво й пончики.

Підопічні Територіального центру (надання соціальних послуг) побували в містечку пекарів, в долині льодяників, зефірній фортеці та інших цікавих локаціях. Підключивши свою фантазію та уяву, кожен зміг уявити героєм, який потрапив в Солодке королівство, де персонажі - це смачнючі зефірки, шоколадки, льодяники, тістечка та морозиво. Від таких солодощів лише користь для фігури, очей та гарного настрою.

Перейти до спискуВерсiя для друку