Головна  →  Новини  →  9 серпня 2016

Анатолій Невмержицький провів засідання Колегії Печерської райдержадміністрації

Анатолій Невмержицький провів засідання Колегії Печерської райдержадміністрації

Сьогодні, 9 серпня, під головуванням заступника голови Печерської райдержадміністрації Анатолія Невмержицького відбулося засідання Колегії Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Фотозвіт.

На початку засідання колектив Печерської райдержадміністрації привітав Анатолія Невмержицького з днем народження та побажали йому міцного здоров’я, довгих років життя та благополуччя.

Також, Анатолій Васильович проінформував присутніх про кадрові зміни у складі Печерської РДА, представив нового співробітника та побажав йому успіхів в роботі. Так, на посаду заступника начальника - начальника відділу з навчальної та виховної роботи управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації призначений Загуменний Дмитро Миколайович.

По закінченню урочистої частини засідання учасники Колегії приступили до розгляду питань порядку денного, зокрема:

- про хід проведення перевірок, передбачених Законом України «Про очищення влади» від 16.09.2014 №1682-VII в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації звітував завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Олексій Фаєр;

- про проведення роботи з мешканцями житлових будинків розташованих на території Печерського району міста Києва (в тому числі відомчих) щодо визначення форми управління будинком та укладання договору з КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» по наданню послуг з експлуатаційного обслуговування звітував в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житловим фондом Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко;

- про хід підготовки закладів освіти району до нового 2016-2017 навчального року звітувала начальник управління освіти та інноваційного розвитку Тетяна Копил;

- про підготовку та проведення у Печерському районі м. Києва святкових і тематичних заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці проголошення незалежності України. Головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ Анна Рябуха доповіла про заплановані заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України на території Печерського району. Також, слухачам було продемонстровано план-графік проведення «Печерського вернісажу» по вулиці Івана Мазепи з детальним описом секторів, на яких планується проведення святкових заходів.

По закінченню засідання Колегії Печерської РДА Анатолій Невмержицький побажав всім співробітникам гарного дня та плідної роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку