Головна  →  Новини  →  31 березня 2023

Онлайн засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

30 березня в режимі онлайн відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в м. Києві.

Участь у засіданні від Печерської районної в місті Києві державної адміністрації взяли заступник голови Анатолій Невмержицький та начальник управління соціального захисту населення Ольга Мозгова. Організатором заходу був Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Печерській районній в місті Києві державній адміністрації доручено забезпечити дієвий контроль щодо виконання наданих зобов’язань танедопущення зростання (виникнення) заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств та організацій, що розташовані на території району.

Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку