Головна  →  Новини  →  23 березня 2023

Мінветеранів розпочало навчання адміністраторів ЦНАПів для надання адмінпослуг ветеранам та членам їхніх сімей


У середу, 22 березня, у Києві розпочалися навчальні семінари для адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) щодо надання належного і якісного сервісу ветеранам війни та членам їхніх сімей.

Це спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Всеукраїнської Асоціації Центрів надання адміністративних послуг. Протягом березня-квітня навчання пройдуть 300 адміністраторів ЦНАПів міста Києва і Київської області, а в подальшому – усіх областей країни.

Слухачі семінарів ознайомляться з переліком ветеранських послуг, практичними кейсами щодо особливостей взаємодії з ветеранами та ветеранками у ЦНАПах, отримають відповіді на найпоширеніші питання від фахівців профільних підрозділів Мінветеранів та психологів. Після підготовки персоналу також буде проведено окреме навчання для керівників Центрів щодо алгоритму створення «єдиного вікна» з надання ветеранських послуг.

«Ми маємо зробити все належне, щоб після повернення українських Захисників і Захисниць з війни їм було комфортно інтегруватися до своїх сімей, громад та економіку. Невпинно працюємо над цим», – заступник міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита.

Джерело: Мінветеранів

Перейти до спискуВерсiя для друку