Головна  →  Новини  →  7 грудня 2021

В Печерській райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування

В Печерській райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у приміщенні Печерської райдержадміністрації відбулась святкова зустріч керівників органів самоорганізації населення та громадських активістів Печерська. Фотогалерея >>>

Голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова під час зустрічі  привітала присутніх зі святом, відзначивши важливість органів самоорганізації населення у системі місцевого самоврядування. Також побажала представникам місцевого самоврядування наснаги, енергії, успіхів у реалізації перспективних планів та задумів, спільної плідної роботи на благо Печерського району.

До привітань долучилися в.о. керівника апарату Печерської РДА Віктор Куреньов, представник Департаменту суспільних комунікацій КМДА Алла Мельник та голова Громадської ради при Печерській РДА Костянтин Бричук.

У форматі дружнього діалогу присутні розповіли про реалізовані власними силами  проєкти, поділилися своїм досвідом участі у міському конкурсі проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування.  Керівники ОСНів висловили слова вдячності голові району за співпрацю та підтримку їх діяльності.

Звичайно в такий святковий день були і нагородження. За активну громадянську позицію, ініціативність, вагомий особистий внесок у розвиток суспільних відносин та з нагоди Дня місцевого самоврядування подяками голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації нагороджені керівники ОСНів та представник Громадської ради при Печерській райдержадміністрації.

Довідково:

День місцевого самоврядування відзначається щороку 7 грудня.

Свято встановлено, враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації  суспільних  відносин та зміцнення української державності, відповідно до Указу Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку