Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

Напередодні Дня захисників і захисниць України на Печерську відбувся урочистий захід

Напередодні Дня захисників і захисниць України на Печерську відбувся урочистий захід

В приміщенні Національного музею історії України у Другій світовій війні відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України. Фотогалерея >>>

З вітальним словом до присутніх в залі звернулися  голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Кондрашова та командир військової частини 3066 Національної гвардії України Костянтин Рихтік.

«Шановні захисники та захисниці! Вітаю вас зі святом! Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Висловлюю сердечну подяку кожному, хто проявив справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.» - привітала з прийдешнім святом очільниця району.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять військовослужбовців, загиблих, хто поклав своє життя заради захисту України.

За високий професіоналізм, мужність та патріотизм, збереження і розвиток військових традицій та з нагоди відзначення Дня захисника і захисниць України та Дня українського козацтва військовослужбовців Печерського району кращі з кращих були нагороджені подяками  голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Також під час урочистостей в святковій атмосфері відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Печерською райдержадміністрацією та військовою частиною №3066. Основною метою підписання Меморандуму є:

забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері обороноздатності держави, а також налагодження дієвої співпраці Національної гвардії України та громади;

створення належних умов для ефективної роботи Національної гвардії України, спрямованих на підвищення боєздатності частини;

узгодження позиції щодо розв’язання у межах компетенції сторін найбільш гострих та актуальних проблем, які виникають у бригаді та в адміністрації.

Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт Київського академічного ансамблю української музики «Дніпро».

Захід був проведений із дотриманням карантинних заходів безпеки: масковий режим та соціальне дистанціювання.

Перейти до спискуВерсiя для друку