Головна  →  Новини  →  4 грудня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Міжнародного дня волонтерів

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Міжнародного дня волонтерів

Шановні печеряни!

Вітаю вас зі святом -  Міжнародним днем волонтерів, започаткованим ще у 1985 року Генеральною Асамблеєю ООН.

Волонтерський рух в останні роки досяг в Україні небачених масштабів. Йдеться мова не тільки про допомогу воїнам-захисникам України, внутрішньо переміщеним особам, вразливим верствам населення, а й про патріотичне виховання, формування здорового способу життя у дітей та молоді, виховання поваги до старшого покоління, збереження національних традицій, тощо.

У такий складний для нашої країни час, коли серед людей панує нерозуміння та розбрат, саме ваша активна громадянська позиція, небайдужість та віра у світле майбутнє українського народу єднають, гуртують та надають сили нам, громадянам, на розбудову могутньої держави.

Прийміть слова щирої подяки за ваше бажання допомагати, підтримувати, надихати та будувати щасливу Україну! Бажаю міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку та мирного неба!

 

 

З повагою,

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                      Наталія КОНДРАШОВА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку