Головна  →  Новини  →  19 лютого 2019

Павло Бабій провів засідання опікунської ради Печерської райдержадміністрації


19 лютого 2019 року перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів чергове засідання опікунської ради Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Фотозвіт

На засіданні розглядалися питання щодо забезпечення реалізації прав повнолітньої особи, яка потребує опіки (піклування) на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, а також контролю за забезпеченням особистих немайнових і майнових прав, та інтересів повнолітньої особи, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов'язки.

За результатами розгляду було вирішено:

- внести пропозиції до Печерської райдержадміністрації, як органу опіки та піклування, відмовити в наданні дозволу на укладання договору довічного утримання від імені недієздатної особи;

- надати дозвіл опікуну на реєстрацію місця проживання на житловій площі недієздатної особи, на період виконання обов’язків опікуна.

Довідково:

У разі виникнення питань стосовно захисту прав дитини звертайтесь в службу у справах дітей Печерської райдержадміністрації за тел.: (044) 254 49 83, (044) 280 60 95, (044) 280 20 72.

Перейти до спискуВерсiя для друку