КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2019

Павло Бабій провів засідання опікунської ради Печерської райдержадміністрації


19 лютого 2019 року перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів чергове засідання опікунської ради Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Фотозвіт

На засіданні розглядалися питання щодо забезпечення реалізації прав повнолітньої особи, яка потребує опіки (піклування) на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, а також контролю за забезпеченням особистих немайнових і майнових прав, та інтересів повнолітньої особи, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов'язки.

За результатами розгляду було вирішено:

- внести пропозиції до Печерської райдержадміністрації, як органу опіки та піклування, відмовити в наданні дозволу на укладання договору довічного утримання від імені недієздатної особи;

- надати дозвіл опікуну на реєстрацію місця проживання на житловій площі недієздатної особи, на період виконання обов’язків опікуна.

Довідково:

У разі виникнення питань стосовно захисту прав дитини звертайтесь в службу у справах дітей Печерської райдержадміністрації за тел.: (044) 254 49 83, (044) 280 60 95, (044) 280 20 72.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.